Kneza VIšeslava 63
11000 Beograd
+381(0)11 22 870 22
062 323 423
bgtursplus@gmail.com
www.bgtursplus.rs
o nama

"Bg Turs Plus"

Turistička agencija Bg Turs Plus je osnovana 12.12.2014. godine u Beogradu, u ulici Kneza Višeslava br. 63, TC Vidikovac, I sprat, lokal 1.46. Nakon više od 20 godina rada u turizmu, rešili smo da iskoristimo naše znanje u cilju zadovoljenja putnika. U našem poslovnom prostoru se trudimo da vam pružimo najbolju uslugu, kao i sve potrebne informacije za planiranje i realizaciju vašeg putovanja, jer vaš odmor i putovanje počinju onog trenutka kada dopustite sebi da pobegnete iz uzurbanog ritma obaveza i prepustite se čarima naših putovanja. + 3.000 Zadovoljnih putnika Za par godina, BG Turs je napravio veliki broj turističkih tura i aranžmana, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu. Veliki broj naših zadovoljnih putnika govori u prilog kvaliteta putovanja.

Izuzetno povoljne ponude

Sopstveni prevoz, kontuinirana putovanja i višegodišnje iskustvo nam pružaju mogućnosti da vam se obratimo sa jedinstvenim ponudama na tržištu.

Lokacije za svakoga

Bez obzira da li želite da skoknete u shopping turu ili želite da provedete kvalitetan vikend sa porodicom, BGTurs+ je tu za vas sa uvek zanimljivom ponudom.

BGTurs+ vodič na svim turama

U svim turama putnicima je obezbeđena asistencija vodiča, ili osobe zadužene za informisanje i organizaciju putovanja. Budite slobodni i obratite nam se za savet i predlog.

Pogledajte ambijent

Gde se nalazimo

Kneza VIšeslava 63 . 11000 Beograd