COCA-COLA HBC SRBIJA


Piće
Batajnički drum 14-16, Zemun
kupac@cchellenic.com
www.coca-cola.rs
o nama
Coca-Cola HBC Srbija jedna je od najvećih kompanija u industriji bezalkoholnih pića u zemlji i ovlašćena je punionica Kompanije Coca-Cola. Naša kompanija proizvodi i distribuira jedinstveni asortiman kvalitetnih brendova za oko 7.900.000 stanovnika Srbije, unoseći entuzijazam u plasiranje proizvoda na tržište, pritom preuzimajući vodeću ulogu u oblasti korporativne društvene odgovornosti.

Naša kompanija

Coca-Cola HBC Srbija posluje u Srbiji od 1997. godine. Sa sedištem u Zemunu, raspolažemo sa tri punionice širom zemlje. Pored toga, distribuiramo proizvode iz četiri distributivna centra. Zapošljavamo preko 1.300 ljudi i indirektno utičemo na zapošljavanje 10 puta više osoba koje se nalaze u lancu vrednosti. Cilj nam je da svojim kupcima postanemo dobavljač broj jedan i da pružimo programe podrške za više od 37.000 kupaca koji prodaju naše proizvode potrošačima. Naša kompanija je deo Coca-Cola Hellenic Grupe, jedne od najvećih punionica proizvoda Kompanije Coca-Cola na svetu i najveće u Evropi. Kompanija Coca-Cola Hellenic posluje u 28 zemalja, nudeći proizvode za više od 581 milion ljudi. Sedište matične firme, Coca-Cola HBC AG, nalazi se u Švajcarskoj i kotira se na primarnom tržištu Londonske berze, kao i na sekundarnim tržištima berza u Atini i Njujorku.

Asortiman proizvoda

Mi proizvodimo, prodajemo i distribuiramo širok asortiman napitaka, od kojih je većina zaštitni znak Kompanije Coca-Cola. Asortiman naših proizvoda obuhvata:
  • Vodeće brendove: Coca-Cola, Coca-Cola light, Coca-Cola Zero, Fanta i Sprite
  • Lokalne brendove, kao što su Rosa, Next, SU-Voće, Joy
  • Brendove licencirane od strane drugih kompanija, kao što su Nestea, Burn, Ultra Energy i Schweppes.
Neprestano razmatramo mogućnosti za proširenje asortimana svojih proizvoda kako bismo potrošačima u Srbiji ponudili mogućnost što raznovrsnijeg izbora. Činimo sve da obezbedimo najviši kvalitet svojih proizvoda.

Održivi razvoj

Da bismo obezbedili dugoročan uspeh, uticaj na životnu sredinu moramo svesti na najmanju moguću meru i doprineti kvalitetu života u lokalnim zajednicama. Dugoročno i konstantno smo posvećeni ispunjenju ovih ciljeva.

Pogledajte ambijent