Dunavska 5
Sremski Karlovci
021 881 666
021 884 008
office@restorandunav.rs
www.hoteldunav.co.rs
o nama
Na samoj oba li Dunava, mestu gde je nekada bila čarda, a u stara vremena omiljeno mesto za okupljanje srpske i austrougarske inteligencije i boema, u Sremskim Karlovcima, nalazi se Country Club Dunav.
Lokacija hotela je izuzetna zbog više faktora koji je opredeljuju, a to su pre svega površina kompleksa kojom raspolaže, uređenost, izuzetna saobraćajna povezanost kao i blizina velikih gradskih centara. Od Beograda je udaljen 80km, a od Novog Sada svega 10 km.
Country Club raspolaže sa 52 smeštajne jedinice raspoređene u sobe i apartmane sa ukupno 135 ležajeva.
Sve sobe su standardno komforno opremljene, klimatizovane, poseduju TV prijemnik, mini bar, sef, wireless, mogućnost izbora pušačkih i nepušačkih soba.
Sremski Karlovci spadaju u red najlepših malih gradova srednje i jugoistočne Evrope. Nalaze se na severu Srbije oslonjeni na blage obronke Fruške Gore koji izlaze na samu obalu Dunava. Stoje kao duhovna kapija i viševekovni administrativni centar mnogobrojnih fruškogorskih pravoslavnih manastira. Zahvaljujući svom položaju ovaj grad pored reke Dunav, vekovima je povezivao istok i zapad na kopnu i vodi. Ovde su se prožimale obe dominantne evropske kulture i stvorile malu evropsku riznicu stilova iz poslednja tri veka. Širi centar grada je pod zaštitom države.

Pogledajte reklamu u katalogu UGOturizam.rs

Pogledajte ambijent