DVORAC IVANOVIĆ


Etno objekti i dvorci, Restorani
Industrijska zona bb
Koceljeva
+381 (0) 15 557 305
+381 (0) 64 804 12 88
dvoracivanovickoceljeva@gmail.com
www.dvoracivanovic.com/
o nama
Ako ste rešili da svoj dan iskoristite za uživanje, dođite kod nas.
Mi se nalazimo u opštini Koceljeva, na putu Šabac-Valjevo, 80km od glavnog grada, a 110km od Novog Sada.
Sedite i odmorite se u našoj bašti, sa pogledom na jezero, a svoja čula zadovoljite izvrsnom hranom iz naše kuhinje. Nudimo bogat jelovnik sa raznovrasnom hranom.
Naš restoran raspolaže kapacitetom od 300 mesta. Pogodan je za sve vrste proslava, prijema, i svečanosti.
Od smeštajnih kapaciteta raspolazemo sa   jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama kao i apartmanima opremljenim đakuzi kadama i finskim saunama.  Sve sobe su opremljene sa klima uređajima, Wi-Fi internetom i kablovskom televizijom. Stoga, ako ste rešili da budete naši gosti dan, dva ili više, takodje smo tu za vas.
U blizini našeg restorana možete otici u posetu jednom od najlepših manastira Mačvanskog regiona-Manastir Kaona, zatim možete obici rodno mesto nase pesnikinje, Desanke Maksimović i posetiti spomenik podignut u njenu čast. U nasoj blizini je etno selo “Knezeva večera” sa svojim divnim vrtovima i stazama.
U sklopu objekta se nalazi sportsko-rekreativni centar, u okviru koga posedujemo teniske terene, teren za mali fudbal, kao i teren za odbojku na pesku (beach volley), gde će ljubitelji sporta moći da ožive svoj sportski duh. A za odmor je na raspolaganju i otvoreni bazen sa hidromasažnim sistemom kao i vratnim masažerima pored kojeg se nalazi i dečiji bazen sa toboganom.

Pogledajte ambijent

Gde se nalazimo

Industrijska zona bb . Koceljeva