ELITE TRAVEL


Turističke agencije
Trg Slobode 2
21000 Novi Sad
021/66-14-032
office@elitetravel.co.rs
www.elitetravel.co.rs
o nama

Turistička agencija „Elite travel“ Novi Sad se nalazi u bašti hotela„Vojvodina“, sam centar Novog Sada, Trg Slobode br 2. Pretežna delatnost je turoperaterska.  Imamo svoje aranžmane za koje kažu da su uvek profesionalno odrađeni. A svrstavamo se i u vodeće  turističke agencije u Novom Sadu za subagentsku prodaju, jer smo objedinili najbolje ponude svih poznatih agencija, sa kojima imamo kvalitetnu višegodišnju saradnju. Pored toga, kod nas možete izvršiti rezervacije soba u hotelima širom sveta, kao i izabrati najpovoljniji avio prevoz.

Dugogodišnji, iskusni i ljubazni službenici turističke agencije „Elite travel“ Novi Sad vas čekaju i uvek ste dobrodošli, pa makar i „samo da pitate“. Mi smo ovde zbog vas i potrudićemo se da vam pomognemo u odabiru destinacije za letovanje, zimovanje, evropske gradove… autobusom, avionom, sopstvenim prevozom. Kod nas ćete naći programe svih važnijih turoperatora, većinom iz Beograda, a mi ćemo vam pronaći ono što želite  pod istim uslovima, cenama, popustima kao i kod organizatora. Takođe se bavimo i organizovanjem izleta i putovanja u zemlji i inostranstvu za zatvorene grupe odraslih. Po ozbiljnoj i odgovornoj organizaciji đačkih ekskurzija, škola u prirodi, letovanju i zimovanju učenika je „Elite travel“ Novi Sad već odavno prepoznatljiv.

Ne gubite vreme šetajući od agencije do agencije, tražeći nešto, tražeći povoljnije, JER VI ZASLUŽUJETE KVALITETAN ODMOR. Zato dođite do nas. -    članica smo udruženja YUTA -    Licenca br. 326/2010  -  PIB 100187632 -    MATIČNI BROJ 08695784

Pogledajte ambijent