EXIT FESTIVAL


muzičke i plesne
o nama

EXIT je muzički festival koji se održava jednom godišnje na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, počevši od 2000. godine, i obično traje četiri dana. Važi za jedan od najvećih muzičkih festivala u jugoistočnoj Evropi. Udruženje sedamdeset najvećih evropskih festivala dodelilo je Egzitu 2007. nagradu za najbolji festival godine.

Egzit podržava i veliki broj društvenih kampanja, kao i kampanja u lokalnoj zajednici. State Of Exit Foundation je fondacija osnovana 2010. sa ciljem da podrži reformu visokoškolskog obrazovanja u Srbiji.

Upravo zato, posle više od decenije kontinuiranog razvoja, kao jedan od najznačajnijih svetskih  muzičkih festivala, EXIT snagom izgrađenog brenda želi da se pozicionira kao lider u mobilisanju javnog mnjenja  i donosioca odluka u u oblasti razvoja mladih. 

EXIT  je  u Srbiji bio revolucija koja je to promenila pre više od jedne decenije godina, i vraćajući se svojim korenima, planira da svojim evolutivnim radom na tom polju, to ponovo učini, sada ne samo na prostoru Srbije, već i šire.

Kao jedini festival koji je nastao iz društvenog aktivizma, koristeći snagu svoga brenda, misija društvenog delovanja EXIT-a, State of EXIT, je da pozicionira sebe kao lidera u mobilisanju  javnog mnjenja  i donosioca odluka u oblasti brendiranja i razvoja mladih.

 

 

 

 

 

Pogledajte ambijent