FONTANA


Restorani
Nikole Pašića 27
21000 Novi Sad
021 66 21 779
www.restoranfontana.com
o nama
Ekskluzivni restoran Fontana nalazi se u najatraktivnijem delu starog jezgra Novog Sada u dobro znanoj Pašićevoj ulici. Prijatnog spoljašnjeg izgleda, sa predivnom baštom i fontanom i nesvakidašnje lepim enterijerom, Fontana pruža gostima izuzetan doživljaj.
Fontana je mesto gde neprekidno teče deo društvenog života grada. Poznata je, pre svega, po dobrom kulinarstvu koje je spoj kako tradicionalne srpske kuhinje, tako i svetskih gastronomskih kvaliteta. Širok asortiman jela i pića pruža mogućnost velikog izbora i zadovoljava najprobirljivije goste. Već posle prvog boravka u Fontani svako će to i potvrditi. U Fontani se preporučuju:
  • hladna i topla predjela
  • supe čorbe
  • specijaliteti srpske i internacionalne kuhinje
  • salate deserti
  • alkoholna bezalkoholna pića
Za sve one koji traže smeštaj ili samo prenoćište, restoran poseduje ukusno uređenesobe sa klimom koje poseduju mini barTV i kupatiloDvokrevetne sobe i sobe sa francuskim ležajem su dopunjene modernim kafe stolom i stolicama, kao i kaučevima na rasklapanje, tako da duh zabave iz restorana možete preseliti i u sobu. Funkcionišući kaoapartmanski smeštaj, naše sobe su mesto povratka dragih gostiju. Ukoliko imate svoje vozilo, možete da budete bezbrižni: restoran Fontana ima i parking sa garažom. U sastavu restorana se nalazi i prostrana klimatizovana sala za svadbe, jedna od najvećih u gradu i potpuno opremljena, a prima 220 zvanica. Dovoljno je da pozovete našeg kontakt menadžera na broj telefona 062 34 50 40, i kompletna organizacija venčanja od tada je naša briga. Naravno, i druge proslave će biti jedinstvene baš u Fontani.

Pogledajte reklamu u katalogu UGOturizam.rs

Pogledajte ambijent