HOSTEL CENTAR


Hosteli
Milovana Vidakovića 5
21000 Novi Sad
+381 (0) 21 553973
office@hostelcentarnovisad.com
www.hostelcentarnovisad.com
o nama
Šta sve možete u Hostel Centar Novi Sad? Naći jeftino prenoćište, upoznati nove ljude, sklopiti prijateljstva i započeti sopstvenu putničku avanturu. Hosteli su mesto susreta i način života. U ambijentalnom delu Novog Sada, nalazi se Hostel Centar Novi Sad. Smešten u mirnu uličicu, a na pet minuta od velikih dešavanja, naš hostel nudi udoban smeštaj po izuzetno povoljnim cenama.
Gostima se na raspolaganju nalazi šest soba i jedan apartman opremljeni različitim brojem kreveta. Sobe su prijatnog enterijera, moderno dizajnirane, uredne i čiste. Svi kreveti opremljeni su dušecima sa memorijskom penom. Svaka naša soba i apartman imaju sopstveno kupatilo u kojima stalno ima tople vode. Dok boravite u hostelu „Centar” besplatno na korišćenje dobijate: televizor sa kablovskim programom, brzi bežični internet, fen za kosu, peglu, dasku za peglanje, peškire, sapune, šampone i još mnogo toga što će vaš boravak u Novom Sadu učiniti komfornim.
U dvorištu hostela za goste obezbedjen je besplatan parking, tako da ne morate da brinete o bezbednosti vašeg vozila, dok se provodite, odmarate i istražujete grad i okolinu. Sve što je potrebno jeste da uz rezervaciju sobe proverite da li ima slobodnih mesta za vaše vozilo.
Hostel „Centar” osim jeftinog smeštaja odlikuje i izuzetno dobra lokacija. Na pet minuta od hostela nalazi se sam centar Novog Sada, Miletićev trg, glavna gradska šetališta u Dunavskoj i Zmaj Jovinoj ulici. U tim ulicama održavaju se poznate novosadske manifestacije Festival Uličnih svirača, Dani Brazila, Cinema city, Dani vina i druge manifestacije.
Iz Zmaj Jovine ulice dolazite i u nadaleko čuvenu ulicu Laze Telečkog, prepunu kafića u kojima druženje počinje u ranim jutarnjim satima i nastavlja se do kasno u noć. Velik izbor kafića i kafana omogućava da svako može da nadje dobar provod za sebe. U ulici postoji i dosta restorana sa raznovrsnom ponudom ukusne hrane. U okolnim ulicama, a vrlo blizu hostela nalaze se i vinski podrumi, mesta na kojima susret tamburice i dobrog vina, garantuje sjajan provod.
U neposrednoj blizini je i reka Dunav pored koje možete da se rekreirate, šetate ili sedite i posmatrate brodove kako plove ispod Petrovaradinske tvrdjave. Iz hostela”Centar”  do Tvrdjave, mesta održavanja „Exit” festivala, stižete za desetak minuta lagane šetnje, tokom koje možete proći kroz Dunavski park, najlepši park u Novom Sadu.
Šetnjom duž Keja za dvadesetak minuta dolazite do Štranda, najveće uredjene plaže na celom toku Dunava, mestu zabave, opuštanja i rekreacije Novosadjana i njihovih gostiju. Pored šetališta nalaze se teniski i fudbalski tereni i trim centri, gde možete besplatno da uživate u svojoj omiljenoj rekreaciji. U okviru Štranda imate terene za košarku i odbojku na pesku.
Da biste brže stigli na željena odredišta uvek postoji mogućnost iznajmljivanja gradskih biciklova. Novi Sad ima dosta biciklističkih staza tako da ćete brže moći obići grad. Za one koji preferiraju reku, predlažemo rafting Dunavom ili opušteniju varijatnu, vožnju brodom.
Ako želite da se opustite uz neki film do bioskopa vam neće trebati mnogo, a ako je vaš izbor knjiga na uglu Dunavske i Zmaj Jovine nalazi se novosadska Gradska biblioteka. Malo dalje je i Muzej Vojvodine sa svojom bogatom stalnom postvakom. Od značajnih kulturnih institucija u blizini hostela „Centar” nalaze se i Spomen zbirka Pavla Beljanskog, Galerija Matice srpske, Biblioteka Matice srpske, Sinagoga i Srpsko narodno pozorište u kojem se svake godine održava jedan od najznačajnijih pozorišnih festival „Sterijino pozorje”.
U okolini hostela „Centar” nalazi se velik broj menjačnica, prodavnica, kafanica, restorana i picerija, a ukoliko poželite sveže voće po povoljnim cenama u drugoj ulici od hostela nalazi se Riblja pijaca, jedna od najstarijih pijaca u Novom Sadu. Veoma blizu je I glavna pošta, autobuske I taksi stanice.
Niska cena prenoćišta, jeftine sobe sa kupatilom, odlična lokacija, ljubazno osoblje i zadovoljni korisnici, ono su što će Hostel „Centar” preporučiti svakom putniku koji zatraži smeštaj u Novom Sadu.

Pogledajte ambijent