GARSON LUX GARNI HOTEL


Hoteli
Teodora Pavlovića 30
21000 Novi Sad
021 467-710
021 467-656
office@garsonlux.rs
www.garsonlux.rs
o nama

MESTO KOJE ĆE VAS OSVOJITI SVOJIM ŠARMOM!

Garni Hotel GarsonLux je jedinstveno mesto spoja poslovnosti, umetnosti, sporta, tradicionalnih vrednosti i gostoprimljivosti. Ambijent odiše prijatnošću, komforom, praktičnošću i umetničkim šarmom koje goste ne ostavljaju ravnodušnim. To je mesto gde je svakom detalju posvećena izuzetna pažnja, što ovaj garni hotel, uz visok nivo usluge i funkcionalnosti, izdvaja iz uobičajene hotelske ponude. Unikatna izrada nameštaja, antikviteti, umetničke fotografije i skulpture, kreiraju ambijent udobnosti, opuštenosti i trendi elegancije.
Garni hotel raspolaže sa apartmanima, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, aperitiv barom, letnjom terasom i VIP salonom. Sobe su veoma prostrane, stilski su nameštene, a kvadratura se kreće od 35m², dok najveći apartman ima čak 80m². U ponudu garni hotela uključen je i širok spektar usluga impresivnog fitnes centra sa mogućnošću korišćenja teretane i učešća u grupnim programima.
Smešten u mirnom delu Novog Sada, dalje od gradske buke predstavlja idealno mesto za boravak poslovnih ljudi, ali i onih koji putuju zbog užitka. Nalazi se na svega 15 minuta od centra Novog Sada i 5 minuta od Novosadskog Sajma.
Profesionalno, obrazovano i prijatno osoblje pruža uslugu merenu najvišim svetskim standardima. Briga o gostima i izlaženje u susret njihovim potrebama je imperativ našeg poslovanja. Ovo je jedan od glavnih razloga da se svi gosti u garni hotelu osećaju kao kod svoje kuće.

Pogledajte ambijent

Gde se nalazimo

Теодора Павловића 30, Нови Сад 21000, Србија