KUĆERAK KOD ČESME


Restorani
Ribarsko ostrvo
21000 Novi Sad
021 500 520
www.kucerak.com
o nama

Restoran ''Kućerak kod česme'' otvoren je 23. marta 2007. godine. Na Ribarskom ostrvu, tik do česme, uz samu obalu Dunavca, daleko od gradske vreve i buke, ovaj restoran-čarda predstavlja savršeno mesto za sve one koji žele da uživaju u dobroj hrani, piću i tamburaškoj muzici, ili da se opuste uz kaficu, novine ili uz dobro društvo. 

Jedinstvena kuhinja

U tradicionalnom vojvođanskom ambijentu, koji može da ugosti do 120 gostiju u sali i 100 u bašti, možete uživati u specijalitetima domaće kuhinje i ekskluzivnim jelima od puža. Na meniju se redovno nađe bar četiri-pet vrsta specijaliteta od puževa, počev od čorbe i toplih predjela sa povrćem ili pirinčem, do ražnjića i puževa „kućerak". Osim po puževima, restoran je poznat i po ukusnoj ribljoj čorbi bez kostiju, svežoj rečnoj ribi sa roštilja i dimljenom tolstolobiku.

Vinska karta sa preko 50 vrsti domaćeg i stranog vina zadovoljiće svačiji ukus. Uz vinsku kartu tu je i široka ponuda raznih vrsti piva, domaće i strane žestine kao i bezalhoholnih napitaka i sokova.

Ne može bez tamburaša!

Petkom i subotom od 20 časova u restoranu sviraju tamburaši.

Radno vreme restorana  je od 9 do 24 h radnim danima i od 9 do 01 h vikendom.

Pogledajte ambijent