LINUM DOO


Hrana i dodaci
Matije Gupca 41
Čonoplja
025/844-977 065/8844-977
www.linum.rs
o nama
          DOO LINUM , Čonoplja, posluje u grani prehrambene industrije u oblasti proizvodnje prehramenih proizvoda biljnog porekla već deset godina, kao proizvođač hladno presovanih jestivih ulja od semenki ratarskih i povrtarskih kultura: suncokreta, soje, uljane repice, konoplje, tikve golice, semenki paprike, susama, kikirikija, kao i jezgra i koštica jezgrastog i koštuničavog voća : oraha, badema, lešnika, kajsije kao i maka i kokosa.
           Novi proizvodni programi obuhvataju i proizvodnju testenins sa dodoacima mlevenih i presovanih semenki suncokreta, soje, tikve golice, konople, susama, kikirikija, oraha, badema, lešnika.
          U cilju proišeranja asortimana proizvoda, započeli smo proizvodnju vočnog sirćeta od jabuke, maline, voćnog sirćeta sa dodacima bilja i matičnjaka.
          Proizvodni program obuhvata i voćne namaze, pekmeze, džemove od jedne vreste voća , kao i sa dodatkom jezgra jezgrastog voća.
          Voćni desert od dunje Kitnikez, je novi proizvod koji je ove godine na Novosadskom sajmu osvojio zlatnu medalju šampiona kvaliteta.
          Proizvodnja se odvija po HACCP sistemu i principima dobre proizvođačke i higijenske prakse uz stalno ispitivanje svih odrednica bezbednosti proizvoda.
         Amablaža za pakovanje je namenjena za pakovanje prehrambenih proizvoda ovih proizvodnih grupa i obezbeđuje očuvanje nijhove bezbednosti i kvaliteta .
                                                                                                   Anka Rajčanji
                                                                                                  direktor društva

Gde se nalazimo

Matije Gupca 41, Čonoplja 25210