MINJON COMMERCE


Ambalaža i pakovanje
Karađorđeva 17
Vranje
017 400 183
017 400 184
minjon5@open.telekom.rs
www.minjoncommerce.rs
o nama

Preteča preduzeća "Minjon Commerce", knjižara "Trgopapir", počinje sa radom 1983. godine i predstavlja začetak obnove privatnog preduzetništva tadašnje Jugoslavije. Knjižara uspešno radi sve do 1992. godine, kada porodica Đukić otpočinje sopstvenu proizvodnu delatnost i otvara preduzeće za proizvodnju i promet na veliko - "Minjon Commerce".

Punih 20 godina, koliko postoji, firma ne odustaje od prvobitne ideje da se proizvode minjon-korpice, po kojima je i dobila ime. Proizvodni asortiman stalno je obogaćivan proizvodima koji su predstavljali inovaciju na domaćem tržištu i koji su industriju sitnih kolača značajno modernizovali.

Danas se preduzeće "Minjon Commerce" može pohvaliti bogatim asortiman koji čini više od 300 artikala, bez kojih se ne mogu zamisliti najradosnija porodična slavlja, rođendani, slave, krštenja, venčanja, različiti jubileji i državne svetkovine. Ono što posebno treba naglasiti jeste izrada po najsavremenijoj tehnologiji, sa mogućnošću personalizacije, odnosno štampanja logotipa na samoj korpici.

Preduzeće "Minjon Commerce" danas je prisutno u celoj zemlji, snabdeva veliki broj veletrgovina knjižarskom i prehrambenom robom, zdravom hranom, kao i veliki broj proizvođača kolača, pekara i malih trgovina. Takođe, preduzeće "Minjon Commerce" veoma uspešno snabdeva i svoje klijente u Makedoniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, a na pomolu je sve veći broj poslovnih projekata. Kao potvrda višegodišnjeg uspešnog rada pristižu brojna priznanja i medalje za kvalitet.

Pogledajte ambijent