POSLASTIČARNICA RAVEL


Poslastičarnice
Branislava Nušića 2
Subotica
+381 24 554 670
www.ravel.rs
o nama
Poslastičarnica Ravel je sa Vama od 1989 godine. Tradicija duga 25 godina održana je zahvaljujući poverenju naših konzumenata koje smo očuvali iskustvom i kvalitetom.
Još kao dečak sanjao je da napravi carstvo torti i kolača. Dugo je putovao po svetu i tražio mesto gde će da ostvari svoj san. Jednom prilikom put ga je naveo u grad koji u centru ima kuću kao od keksa i čokolade. Odmah je znao da je to pravo mesto. Između dva carstva umetnosti i kulture biće pravo mesto da napravim carstvo poslastica o kome sam dugo sanjao, pomislio je gledajući u ćošak između biblioteke i pozorišta. Pravljenje kolača je prava umetnost. Ovde će moći da dolaze i druga deca i da uživaju u mom carstvu. Danas možete da vidite tog dečaka kako skriven iza novina uživa u svojoj čaroliji.
Nalazimo se u samom srcu Subotice, između pozorišta i biblioteke. To je pravo mesto da predahnete od dnevnog zamora ili puta uz ukusne slane i slatke zalogaje u prijatnom Art deco ambijentu. Ukoliko želite da nekog obradujete ili da organizujete neku proslavu u našoj prodavnici možete da poručite torte, kolače i slaniše po Vašoj želji. Ravel će se pobrinuti da to stigne na Vašu kućnu adresu tačno na vreme.
Slatko & Neodoljivo!

Pogledajte ambijent