STARLI ZABAVNI PARK


Rođendaonice i igraonice
Bulevar vojvode Stepe 56
21000 Novi Sad
021/6302-422
starlizp@gmail.com
www.starli.rs
o nama

Zabavni park „Starli“ je najveći i najsavremeniji prostor u Novom Sadu namenjen aktivnoj zabavi dece uzrasta od 1 do 12 godina. Osim što kroz sportske i rekreativne aktivnosti deca u „Starliju“ razvijaju fizičke i motorne sposobnosti, za naše najmlađe često su organizovani i obrazovni programi za podsticaj njiovih intelektualnih kapaciteta.

Naš Zabavni park posećuje i omladina, ali i svi oni koji dolaze kao pratnja ili samostalno kako bi uživali u raznovrsnim uslugama koje nudimo (sportski tereni, saobraćajni poligon, café, letnja bašta, Kućica hrane).

Zabavni park „Starli“ se prostire na površini od 2500 m², od kojih 1000 m² zatvorenog prostora čine:
  • trospratni lavirint sa velikim toboganom,
  • atraktivne gumene igračke na naduvavanje,
  • parterne igračke za malu decu…

I još mnogo atrakcija raspoređenih prema pravilima metode kretanja (movement method) koja predstavlja odgovor na prepreke i posledice savremenog života u kom ima sve manje prirodnih izazova koji su apsolutno nužni u životu i razvoju dece.

U unutrašnjem delu „Starlija“ nalazi se i sala za proslave i edukaciju. U okviru ovog, ali i spoljašnjeg prostora, „Starli“ tokom godine organizuje mnogobrojne radionice i manifestacije sa raznovrsnim i zanimljivim temama. Na taj način samostalno ili u okviru zajedničkih projekata sa drugim ustanovama „Starli“ učestvuje u raznoraznim obrazovnim, humanitarnim i sportskim aktivnostima:
  •  Novosadsko dečije leto,
  •  Zimzarije,
  •  Mamin bazar...

Kućica hrane u ponudi ima uvek ukusna, zdrava i brzo pripremljena jela. Hranu možete jesti dok se odmarate u caféu Zabavnog parka ili je naručiti za usput. Osim standarnog menija, Kućica nudi i mogućnost naručivanja keteringa za proslavu rođendana.

Takođe, u Zabavnom parku postoji i besplatan bežični internet (WiFi) koji mogu da koriste svi naši posetioci.

Dugogodišnje iskustvo pokazuje da je Zabavni park „Starli“ zbog svoje raznovrsne ponude zabavnih, rekreativnih i ugostiteljskih usluga vrlo zanimljiv i primamljiv, ne samo Novosađanima i stanovnicima okolnih mesta, već i svim putnicima namernicima, kao i turistima.

Naše višegodišnje postojanje, kao i zadovoljni i redovni gosti, dovoljni su razlozi da nas posetite i uverite se u naše navode.

Pogledajte ambijent