STOJIĆ APARTMANI


Apartmani i vile
Partizanska 47
21000 Novi Sad
+381 21 677 20 57
booking.novisad@gmail.com
www.prenociste-novisad.com
o nama
 • Uslugama koje nudimo i cenama pogodni smo za smeštaj poslovnih ljudi, turista, studenata i porodičnih ljudi i to kako za kraći tako i za duži boravak. Sa svojim kapacitetom od 12 jedinica našim gostima možemo ponuditi klimatizovane sobe i apartmane sa sopstvenim kupatilima, LCD TV sa USB priključcima, WiFi i sigurnosne sistem zaključavanja.

  Apartmani Stojić Novi Sad raspolažu:

  - 6 soba sa francuskim ležajevima koje imaju sopstvena kupatila i zajedničku kuhinju u bilijar sali koja je pogodna za pripremanje hrane; - 3 dvokrevetna Studija sa dodatnim ležajevima (do tri osobe ). Kompletno opremljena kuhinja sa trpezarijom, šporet, frižider, escajg i posudje, idealni za pripremanje i konzimiranje hrane; - 3 jednosobna apartmana (do četiri osobe – spavaća soba sa francuskim ležajem, dnevna soba, kupatilo, kuhinja sa trpezarijom).

  Kompletno opremljena kuhinja sa trpezarijom, šporet, frižider, escajg i posudje, idealno za pripremanje i konzimiranje hrane; peškiri, bela posteljina, toaletni pribor, sapun, šampon. Objekat je pod video nadzorom. Za goste koji dolaze autom omogućeno je čuvanje vozila na privatnom parkingu i besplatni javni parking. Serviranje doručka na zahtev je moguće . U okviru svoje ponude omogućavamo korišćenje sledećih besplatnih usluga: besplatan WiFi, pranje i sušenje veša na zahtev, upotreba faksa, štampača i kompjutera na zahtev. Besplatna bilijar sala i terasa sa vrtnom garniturom na kojoj je moguće pripremanje roštilja su dodatne usluge koje su idealne za one koji žele da se aktivno odmaraju.

  Ukoliko dolazite sa bebom i želite da beba spava u sopstvenoj postelji možemo vam ponuditi smeštaj bebe u dečijem krevecu.

  UPOZORENJE: Zbog činjenice da u Novom Sadu i prigradskim naseljima postoji sedam Partizanskih ulica, molimo naše goste da pri upotrebi navigacije pri nalaženju našeg objekta koriste sledeće koordinate: 45.269344504392, 19.8339378833771 (na Google Maps i OpenStreetMap )

Pogledajte reklamu u katalogu UGOturizam.rs

Pogledajte ambijent