STRATUS CLUB


Kafići i barovi, Restorani
Radnička 30a
21000 Novi Sad
+381 21 635 10 90
office@stratusclub.rs
www.stratusclub.rs
o nama
U Radnickoj ulici br. 30 a nalazi se Stratus klub-restoran koji u svom sastavu ima restoran i caffe-bar. Moderno opremljen ambijent sa kvalitetnim audio i video sistemom daje mogucnost raznih vrsta prezentacija, banketa, koktela, muzickih i dramskih dogadjanja. 

Restoran raspolaže sa 40 mesta za poslovne ruckove ili vecere, ali i za intimnije, manje druženje uz kvalitetnu hranu domace kao i inostranih kuhinja. 
U caffe-baru tokom citavog dana možete popiti dobru kafu ili pice, procitati novine, sastati se sa poslovnim partnerima, prijateljima a da se ne nadglašavate sa dobrom muzikom... 

Stratus raspolaže sa velikim parking prostorom, tako da u mirnom delu šireg centra grada imate prostor za parking automobila. 

Uz ljubazno i uslužno osoblje, koje ukoliko imate goste iz inostranstva, govori i strane jezike, možete racunati da cete uvek biti usluženi brzo i kvalitetno. 

U ambijentu Stratus klub-restorana subotom, kao i prilikom odredjenih praznika, ljubitelji jazz i evergreen muzike uz odabrane izvodjace mogu provesti prijatne veceri u opuštenoj atmosferi a i zaplesati. 
Nedeljom radimo od 10 do 18 h. 
U ponudi i KETERING usluga. 
U Stratus klub - restoranu imate mogucnost komunikacije putem wirless interneta.

Pogledajte ambijent