Novi Sad
21000 Novi Sad
064 137 30 15
info@trpezaketering.rs
www.trpezaketering.rs
o nama

Užurban život ne pruža nam puno vremena za organizaciju nama bitnih dogadjaja. Umesto da u tim trenucima budemo rasterećeni i uživamo, mi se opteretimo i umorimo samom organizacijom. Trpeza ketering (catering) je nastala iz potrebe da odgovori izazovima današnjice i pokaže da i danas možemo uživati u lepim trenucima. Naš cilj je da zadovoljimo Vaše potrebe, da Vas predstavimo u najboljem svetlu i da Vi postanete još jedna u nizu naših zadovoljnih mušterija. Vaše a i zadovoljstvo gostiju su naša najbolja preporuka.

Od osnivanja firme krajem 2007. godine do danas stekli smo ogromno iskustvo u pripremi i dostavi hrane kao i organizovanju svih vrsta prijema, zabava i koktela. Višegodišnje iskustvo i predanost poslu donelo nam je reputaciju prestižne firme za ketering u Novom Sadu. Drago nam je da postajemo prepoznatljivi po ukusnoj hrani, kreativnosti i dekoraciji uz profesionalnu uslugu.

Vlasnici firme i osobe koje svojim trudom čine firmu sve prepoznatljivijom su braća Srđan i Goran Miladinov iz Novog Sada. Ne treba zanemariti ni značaj ostatka tima, jer bez njih i njihovog zalaganja, ne bismo uspeli da odgovorimo svim izazovima našeg posla.

Pogledajte ambijent