VIDIKOVAC


Restorani
Samarski put bb
Ledinci
021/29 86 999
info@vidikovac.rs
www.vidikovac.rs

Radno vreme: 09 - 23h

o nama

Gastronomski doživljajna talasima Fruške gore

Na obroncima Fruške gore, kao na ostrvu u sred mora, udobno je smešten restoran kompleks Vidikovac. Na lokaciji gde vetrovi lako rasteraju oblake i teške misli, a okruženje vedri pogled, Vidikovac se nalazi u živopisnom fruškogorskom selu Ledincima, na manje od 8 km uzvodno od Novog Sada.

Sa iskustvom

Vidikovac restoran-kompleks je novoizgrađen velelepni objekat koji je počeo sa radom krajem maja 2014. godine i tada svečano otvorio vrata svim gostima željnim nečeg drugačijeg, sasvim osobenog u odnosu na standardnu ponudu drugih ugostiteljskih objekata. Vlasnik objekta, gospodin Jovan Adžić, је čovek sa izuzetnim iskustvom u poslu. U pitanju je porodični biznis koji se prenosi sa generacije na generaciju.

Za pamćenje

Autentičnost ovog objekta ogleda se u njegovoj poziciji, koja je na "najvišem nivou". Naime, Vidikovac se nalazi na brdu  odakle se  pruža jedinstven  pogled  preko Dunava na  Novi  Sad, sve  do bačkih ravnica ­ - pravi Fruškogorski vidikovac. U  okviru  kompleksa  postoji  nekoliko  celina  koje  zajedno  pružaju  nezaboravno  iskustvo  gostima Vidikovca:

Sa vizijom

U skorije  vreme  biće  završena  izgradnja  bungalova, što  bi  omogućilo  posetiocima  da  prenoće  i borave  u  nezaboravnom  ambijentu  Fruške gore.  Pored  toga  u  planu  je  završetak izgradnje vinskog podruma, riznice domaćih i stranih vina vrhunskog kvaliteta.

Pogledajte ambijent