VILA ALBEDO


Etno objekti i dvorci
15232 Varna, Miloša Pocerca 18
Šabac
+381 15 284 322
+381 64 46 99 220
vilaalbedo@mts.rs
www.vilaalbedo.rs/
o nama
Rustična Vila Albedo nadomak Šapca, veoma je interesantna za prenoćište poslovnih ljudi koji žele da jednu ili više noći prespavaju u apsolutnom miru i tišini i tako na jednom mestu spoje posao i odmor.
Etno vila Albedo je takođe interesantna zbog svoje autentične lepote, romantičnog i harmoničnog ambijenta, koji gostima – uz tradicionalno srpsko gostoprimstvo – pruža izuzetan doživljaj.
Šetnjom kroz vilu – dok odabirate sobu prema svom ukusu i senzibilitetu, u njenom vanvremenskom prostoru u kome se prepliću stilovi XIX i XX veka, sela i grada – doživećete veličanstven osećaj prijatnosti koji će vas na trenutak odvesti u vreme u kome se živelo opuštenije, tiše, mirnije, srećnije, zdravije, lepše…
Ostaće vam u nezaboravnoj uspomeni doručak u raskošnoj zelenoj bašti na stolu u mozaik tehnici sa srpskim narodnim šarama, ili pak u etno-gostionici, a zimi, uz čarobne peći u kojima pucketa vatra.
Vila Albedo je etno kuća sa stilom. Registrovana je kao seosko turističko domaćinstvo, koje se bavi kulturnim turizmom. Za svoje rezultate koje je postigla kroz svoje projektne aktivnosti – 2011. godine, dobila je Turistički cvet – najviše priznanje koje se u turizmu Srbije dodeljuje.
Smeštajni kapaciteti u ponudi etno vile “Albedo” daju se u apartmanskom obliku, sa kategorisane 4 sobe i 6 kreveta. Gosti sami mogu izabrati prostor za dnevni odmor – uz televizor, prijatnu muziku, sa knjigom i sl. U našoj biblioteci koja je na raspolaganju gostima, nalazi se i mali info centar pomoću koga se gosti mogu upoznati sa seoskom turističkom ponudom Srbije.
Posebne usluge Za posebne prilike može se angažovati: – Cela kuća, sa svim prostorijama i ukupnim brojem kreveta 12+3, sa četiri kupatila. – Sala (do 40 mesta) za rezidencijalne programe, prezentacije, izložbe i mala slavlja, sa priručnom trpezarijom i čajnom kuhinjom. – Trem (oko 40 mesta) sa korišćenjem prostorija koje pripadaju okućnici, kao i celo dvorište. Ovaj prostor je veoma interesantan za različite sadržaje na otvorenom.
Gosti Vile Albedo neograničeno mogu da koriste Wi-Fi internet u celoj kući, kao i na svim njenim terasama – 24 sata dnevno; biblioteku, računar, a za one koji svoju kreativnost žele da izraze kroz umetnost, na raspolaganju je atelje sa bogatim izborom materijala za izradu mozaika i dr.
U izletničkoj ponudi, našim gostima preporučujemo posete interesantnim prirodnim, kulturnim i istorijskim lokalitetima Šapca i okoline. Za strane goste, grupe ili u drugim posebnim situacijama, obezbeđujemo turističkog vodiča. Za prijatan ugođaj i dobru energiju, preporučujemo izlet na planinu Cer.
Dosada smo organizovali: sedam likovnih radionica, šest edukativnih, četiri likovne izložbe, tri tribine, seminare, muzičke i književne večeri i dr. Snimani su i muzički spotovi, reklame, kao i brojne TV emisije sa kulturnim i turističkim sadržajima.
Trenutno, Vila Albedo je opremljena sa šest spavaćih soba i četiri kupatila – tu su i sala, salon, biblioteka sa slikarskom galerijom i malim informativnim centrom, soba za dnevni boravak, trpezarija i čajna kuhinja. Od 2011. godine dograđena i rekonstruisana, etno kuća za odmor pruža gostima komforniji boravak i bogatije sadržaje.
Okućnicu čine, pored porodične kuće, kuhinje i trpezarije za goste – i veliki trem, hlebna furuna, sušara, nadstrešnica za eksponate (stara vozila), kovačnica, kačara, ambar, atelje, soba za kreativne radionice. Kuća i okućnica smeštene su na površini od oko 3.000 m2. Oko 2.000 m2 nalazi se pod baštom i voćnjakom, a uređen parking zauzima oko 400 m2 i nalazi se izvan dvorišnog kompleksa.
Očekujemo Vas na adresi: Milosa Pocerca 18, Varna.
Vaša Rustična Vila Albedo, selo Varna u Pocerini, 10 km od Šapca.

Gde se nalazimo

Miloša Pocerca 18, Varna 15232, Serbia