Zrenjaninski put 84 C
11000 Beograd
011 271 0 479
wiha.yu@eunet.rs
www.winterhalter.co.rs
o nama
Po inovacijama kojima stalno unapređuje svoje vrhunske proizvode Winterhalter je na tržištu uvek korak ispred svih. To potvrđuju brojne nagrade i priznanja osvojena na velikim sajmovima širom sveta, kao i 1. mesto u oblasti inovacija za komercijalnu kuhinjsku opremu!

Winterhalter MT serija predstavlja veličinu - u velikim ugostiteljskim objektima kao i u preduzećima koja se bave pripremom hrane. To je zato što Vam nova generacija mašina za pranje sa transportom korpi (MTR) i sa tračnim transportom (MTF) nudi vrhunsku higijenu i ekonomičnost. Sa jedinstvenim sistemom higijene MT serija Vam garantuje savršene rezultate pranja:

OptiWash – paket opreme za savršenu higijenu

SelfControl – za maksimalnu kontrolu uz dnevnik higijene

AutoClean – program samopranja za čistoću unutrašnjosti mašine

HygieneDesign – sa higijenski sigurnom anatomijom mašine

Mašina za pranje sa transportom korpi (MTR) – MTR sa transportom korpi je usmerena na potrebe pranja u hotelima, restoranima, gostionicama, restoranima za osoblje i domovima za negu srednje veličine. Obično se radi o neredovnom dotoku posuđa, promenljivom, vremenu pranja i raznovrsnom posuđu. Za transport se različiti delovi raspoređuju u odgovarajuće korpe. Ovom mašinom za pranje sa transportom korpi rukuje najmanje jedna osoba.

Mašina za pranje sa tračnim transportom (MTF) – U velikim menzama, bolnicama, kantinama i domovima za negu primenjuje se MTF sa tračnim transportom. Vreme pranja je ovde jasno određeno, posuđe je istovrsno i nadolazi konstantno. Za rad na mašini su potrebne najmanje dve osobe. Dok se veliki deo posuđa slobodno raspoređuje po transportnoj traci, čaše, pribor za jelo i mali predmeti se ređaju u korpe.

Pogledajte ambijent