ZENIT


Piće
Borivoja Velimanovića bb
Ćuprija
+38135/84-76-142
+38165/633-11-50
zenitsztr@open.telekom.rs
www.rakijezenit.rs
o nama

Kapljica, dve o nama

Harmoničan spoj pronalaženja najboljih sorti voća i drugih biljaka i umeća pravljenja rakije doveli su do osnivanja podruma pića „Zenit“ 2008. godine.

Ono čime se ponosimo jeste nepromenjen kvalitet koji zadovoljava najrafiniranije poznavaoce rakije. O tome svedoče medalje koje nas nisu zaobišle ni na jednom takmičenju na kome smo učestvovali.

Na 78. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu 2011. godine dobili smo pehar za visok kvalitet ocenjenih voćnih rakija. Dunjevača bela i rakija od divljih krušaka osvojile su zlatnu medalju, a rakija dunjevača hrast veliku zlatnu medalju.

Specijalna rakija od suvog grožđa sa dodatkom glogovog cveta bila je apsolutni šampion kvaliteta na Sajmu u Ljubljani 2008. godine, a iste godine je osvojila i veliku zlatnu medalju na 75. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.

Dok nagrade govore o nama, mi ne žurimo da „uđemo“ u domove i za slavljeničke trpeze zato što znamo da će nam svako ko upozna ukuse Zenit rakija ostaviti otvorena vrata zauvek.

Pogledajte ambijent