Marketing

SVE ZA UGOSTITELJSTVO I TURIZAM

 

UGOturizam.rs je specijalizovani katalog ugostiteljstva i turizma u Republici Srbiji. Izlazi jednom godišnje u štampanom i elektronskom obliku. Sastavni deo kataloga je web portal www.UGOturizam.rs.

Ciljna grupa kataloga i portala su vlasnici, menadžeri i osoblje ugostiteljskih i turističkih objekata, ugostiteljska i turistička preduzeća kao i svi oni koji su profesionalno povezani sa ovim oblastima privrede. UGOturizam.rs je namenjen i svim korisnicima ugostiteljskih i turističkih proizvoda i usluga bilo da su građani Srbije ili su posetioci iz inostranstva.

Zadatak kataloga i portala UGOturizam.rs je da na jednostavan, kvalitetan i savremen način predstavi sve ono što čini ugostiteljsku i turističku ponudu u Srbiji, povezujući tako sve one koji se profesionalno bave ovim delatnostima, istovremeno promovišući Republiku Srbiju.

Sve informacije su besplatne za korisnike kataloga i portala, tako da je viđenost predstavljenih sadržaja i ponuda velika i svakodnevno se značajno uvećava. Poslovni subjekti objavljeni u štampanom i elektronskom izdanju kataloga, predstavljeni su reklamom na jednoj ili više strana. Svi oni su predstavljeni na web portalu mnogo detaljnije i u obliku koji zadovoljava potrebe savremenog čoveka željnog što potpunije informacije.

Verujemo da će tim koji stvara UGOturizam.rs, stalnom komunikacijom sa poslovnim partnerima i korisnicima kataloga i web portala, besplatnom podelom štampanog izdanja u ugostiteljskim i turističkim objektima, na sajmovima i manifestacijama kao i podelom elektronskog izdanja putem interneta, neprestano poboljšavati kvalitet i razvijati ga. Uz osmeh na licu i podršku svih kojima je UGOturizam.rs potreban, susret na stranicama kataloga i web portala će biti svakodnevna potreba i zadovoljstvo.

Ovde možete preuzeti besplatni Acrobat Reader

Prijavite vašu firmu

(obavezno polje)

Ime (obavezno polje)

Telefon (obavezno polje)

Dozvoljeni karakteri za unos cifre 0 do 9 i + Npr. +38121333333

Adresa i broj (obavezno polje)

Mesto (obavezno polje)

Web

Delatnost

PIB

Izabrana reklama u katalogu

Izabrana reklama na sajtu

Kontakt Osoba

Ime i prezime (obavezno polje)

Funkcija

Telefon

Dozvoljeni karakteri za unos cifre 0 do 9 i + Npr. +38121333333

Mobilni

Dozvoljeni karakteri za unos cifre 0 do 9 i + Npr. +38165333333

Email (obavezno polje)


Sve podatke i informacije možete dobiti na telefone: 021/403-288 i 021/401-538 od 9 do 15h. NS Tan Media D.O.O