O nama

UGOturizam.rs

UGOturizam.rs je informativni web portal za ugostiteljstvo i turizam u Republici Srbiji. Sastavni deo portala je katalog UGOturizam.rs koji izlazi jednom godišnje u elektronskom i štampanom obliku.

Ciljna grupa portala i kataloga su vlasnici, menadžeri i osoblje ugostiteljskih i turističkih objekata, ugostiteljska i turistička preduzeća kao i svi oni koji su profesionalno povezani sa ovim oblastima privrede. Takođe, UGOturizam.rs je namenjen svim građanima i korisnicima ugostiteljskih i turističkih proizvoda i usluga.

UGOturizam.rs na jednostavan i savremen način predstavlja sve što čini ugostiteljsku i turističku ponudu u Srbiji, povezujući tako sve one koji se profesionalno bave ovim delatnostima, istovremeno promovišući Republiku Srbiju. Sve informacije na portalu i u katalogu su besplatne za korisnike, tako da je viđenost predstavljenih sadržaja i ponuda velika i svakodnevno se značajno uvećava. Poslovni subjekti objavljeni u štampanom i elektronskom izdanju kataloga, predstavljeni su reklamom na jednoj ili više stranica. Svi oni su predstavljeni na web portalu mnogo detaljnije i u obliku koji zadovoljava potrebe savremenog čoveka željnog što potpunije informacije.

UGOturizam.rs je projekat u vlasništvu firme NS TAN MEDIA D.O.O. iz Novog Sada, koja se dugi niz godina bavi izdavaštvom, marketingom i reklamom. Dizajn portala i kompjuterska izrada su delo web dizajnera Dejana Stankovića. NS TAN MEDIA D.O.O. u dosadašnjem radu ima realizovano više samostalnih projekata u oblasti poslovnih informacija od kojih izdvajamo: Poslovna karta Novi Sad, Katalog proizvoda, usluga i robnih marki 021. Infomap Novi Sad, časopise Moj izbor i Naša panorama, portal www.jelovnicisrbije.rs… Takođe imamo izdato više kniga poezije i proze, društvenu igru Upoznajte Novi Sad, brojne suvenire Novog Sada i Srbije, mnoštvo urađenog promotivnog materijala, reklama na autobusima i bilbordima…

Stalnom komunikacijom sa poslovnim partnerima putem kataloga i web portala, prisustvom na sajmovima, manifestacijama i u medijima tim NS TAN MEDIE nastojaće da neprestano poboljšava kvalitet i razvija UGOturizam.rs. Uz podršku svih kojima je UGOturizam.rs potreban i osmeh na licu susret na stranicama kataloga i web portala će biti svakodnevna potreba i zadovoljstvo.

Ivica Tanović, direktor NS TAN MEDIA D.O.O.

identifikacioni podatci NS TAN MEDIA D.O.O.

naslovna4+
UGOturizam.rs – 2016.
naslovna3+
UGOturizam.rs – 2015.
Katalog-2014
UGOturizam.rs – 2014
Katakog-promo
UGOturizam.rs – 2013 – promo katalog